Kami Dikunjungi Tetamu Istimewa

kacang-pol-bisik-bisik
MENU BARU: Kacang Pol Johor!
August 27, 2014

Kami Dikunjungi Tetamu Istimewa

aziz-m-osman-bisik-bisik

Dalam kami sibuk nak prepare opening kedai, datang seseorang yang amat berpengaruh dan berbakat dalam bidang penerbitan dan lakonan… dah lama jugak tak dgr kabar berita pengarah tersebut…tiba-tiba tadi dia datang dengan family makan tengah hari kat bisik bisik…wow….memang masyuk la…psstttt…..kami mmg minat kat dia..hehehe…..

ish….mesti tak sabar kan nak tau sapa pengarah hebat tu kan….sabar yer…..^^

aziz-m-osman-bisik-bisikhaaaa………kenal tak sapa tu?? abang Aziz M Osman la….dah lama kan tak dengar kabar dia…tup2 datang bisikbisik..mau tak teruja…hehehehe…datang bersama isteri dan anak2 dia yang superb gohjes itu…(“,)

anda yang belum mencuba tu bolehlah datang terus di restoran kami ye di alamat NO 9&10 JALAN ZIRKON B7/B KOMPLEKS ANJUNG 7 SEKSYEN 7 40000 SHAH ALAM… atau boleh hubungi 0177317803 / 0177584680 / 0172584832

” Kepuasan Anda, Cabaran Kami “