Promo Jalan-Jalan Cari Makan

Promo Jalan-Jalan Cari Makan

Tarikh keramat 19hb Feb 2012 takkan mungkin kami lupakan… bermula tarikh itu jugalah RESTORAN BISIK BISIK mula dikenali ramai dan mendapat feedback yang luar biasa..alhamdulillah..berkat sabar dan usaha kami selama ini pihak TV3 memilih kami untuk bersiaran di...
Servis Katering Bisik-Bisik

Servis Katering Bisik-Bisik

Assalamualaikum semuaa…….. hari ni kami nak share sikit tentang servis katering yang kami buat…menu bergantung pada kehendak pelanggan dan dengan harga yang berpatutan… insyaAllah ^^ kat bawah ni contoh2 menu katering permintaan pelanggan...
MENU: Nasi Ambeng JDT !

MENU: Nasi Ambeng JDT !

Nasi ambeng ni biasanya orang jawa je pandai makan tapi sekarang semua dah pandai makan nasi ambeng yang ngetop banget nih…beberapa bulan lepas students engineering UiTM Shah Alam mintak kami buat catering Nasi Ambeng ni…request dalam dulang…...
MENU BARU: Kacang Pol Johor!

MENU BARU: Kacang Pol Johor!

Assalamualaikum semua! Ini adalah antara menu yang memang wajib yang customer kesayangan kami order…Kacang Pol Johor..the legend makanan from johor…..nak tau sedap ke tidak…mesti cuba….^^ Macam mana rasanya? Sedap ke? haaaa…..kalau banyak...
Kami Dikunjungi Tetamu Istimewa

Kami Dikunjungi Tetamu Istimewa

Dalam kami sibuk nak prepare opening kedai, datang seseorang yang amat berpengaruh dan berbakat dalam bidang penerbitan dan lakonan… dah lama jugak tak dgr kabar berita pengarah tersebut…tiba-tiba tadi dia datang dengan family makan tengah hari kat bisik...