Blog Terkini Restoran Bisik Bisik Shah Alam

"Ayuh rasai masakan ala Johor di sini"
Makanan Johor Pilihan

Makanan Johor Pilihan

Siapa je yang tak tau makanan popular ni kan.. LAKSA JOHOR. Laksa yang lain dari yang lain, satu satunya laksa yang menggunakan spagetti. ? Kuah laksa yang dimasak dengan penuh kasih sayang oleh Chef Akmar di penuhi dengan rempah ratus resepi keluarga turun temurun....

Rasai Masakan Johor

Rasai Masakan Johor

?Cinta mengapa singgah di hatiku kau salah memilih tempat dan waktu ? eh...eh... ada yang ikut nyanyi ke tu? ? kalau lagu tu kata salah pilih tempat dan waktu jangan ikut tau.. sebab siapa2 yang dah pilih tempat ni dan waktu tak kisah pon bila2 selagi kami buka... dah...

Hidangan Pilihan : Kacang Pol

Hidangan Pilihan : Kacang Pol

Salah satu hidangan pilihan ramai bila datang ke RBB adalah KACANG POL.  Tak semua tahu apa itu kacang pol. Diambil dari perkataan Arab "Fhoul" iaitu kacang parang yang menjadi resepi utama menu ini. Berasal dari makanan orang Arab dan telah disesuaikan dengan...

Salam Jumaat

Salam Jumaat

Selamat menunaikan solat Jumaat buat sahabat2 RBB semua.. seperti yang semua tahu setiap hari Jumaat RBB akan beroperasi seawal jam 3.30 petang ? Jumpa nanti tau ??

Shooting Sarapan Pagi TV3

Shooting Sarapan Pagi TV3

Isey tengah mencuba nak masak MI BANDONG UDANG GALAH...alhamdulillah lulus!!!!! Alhamdulillah hari ini 23hb Februari 2015 bersamaan hari Isnin permulaan minggu yang baik kerana Pihak TV3 sudi memilih RESTORAN BISIK BISIK SHAH ALAM untuk tujuan shooting rancangan...

Lifestyle : Mee Bandong Udang Galah

Lifestyle : Mee Bandong Udang Galah

style tak? tq pada pihak yang terlibat dalam menjayakan program ni... Alhamdulillah...semoga RESTORAN BISIK BISIK SHAH ALAM terus maju dan maju.... tanpa pelanggan kami yang setia dan sentiasa menyokong kami tiadalah kami di sini.... we heart u !!!!!!!!!!

Promo Jalan-Jalan Cari Makan

Promo Jalan-Jalan Cari Makan

Tarikh keramat 19hb Feb 2012 takkan mungkin kami lupakan... bermula tarikh itu jugalah RESTORAN BISIK BISIK mula dikenali ramai dan mendapat feedback yang luar biasa..alhamdulillah..berkat sabar dan usaha kami selama ini pihak TV3 memilih kami untuk bersiaran di...

Servis Katering Bisik-Bisik

Servis Katering Bisik-Bisik

Assalamualaikum semuaa........ hari ni kami nak share sikit tentang servis katering yang kami buat...menu bergantung pada kehendak pelanggan dan dengan harga yang berpatutan... insyaAllah ^^ kat bawah ni contoh2 menu katering permintaan pelanggan kami... oh...

MENU: Nasi Ambeng JDT !

MENU: Nasi Ambeng JDT !

Nasi ambeng ni biasanya orang jawa je pandai makan tapi sekarang semua dah pandai makan nasi ambeng yang ngetop banget nih...beberapa bulan lepas students engineering UiTM Shah Alam mintak kami buat catering Nasi Ambeng ni...request dalam dulang......

MENU BARU: Kacang Pol Johor!

MENU BARU: Kacang Pol Johor!

Assalamualaikum semua! Ini adalah antara menu yang memang wajib yang customer kesayangan kami order...Kacang Pol Johor..the legend makanan from johor.....nak tau sedap ke tidak...mesti cuba....^^ Macam mana rasanya? Sedap ke? haaaa.....kalau banyak persoalan dah...